Singapore er grundet sin historie og landets fortid som Britisk koloni, en blanding af forskellige sprog, folkeslag og kulturer og selvom der er tale om et meget lille land, er det et interessant sted at besøge når man rejser i Asien. Selvom Singapore er et land i sig selv, er landet også en storby, som er kendt for at være en bank hovedstad i Asien, samt for dets billige elektronik, moderne arkitektur og høje levestandard. Idet Singapore også fungerer som en trafik central når det kommer til internationale fly rejser, er det nemt og som oftest billigt at komme dertil, men til gengæld skal man regne med at de lokale priser er meget højere end i andre Asiatiske lande og der kan forekomme dyrt, selv for en Dansker.
De høje priser bør dog ikke holde os fra at rejse til Singapore, som har meget at byde på. Det er nemt at komme rundt i byen med undergrundsbane og tog og med skilte på Engelsk og idet alle taler Engelsk (Singapore’s officielle sprog) er det nemt at færdes der og kommunikere med de lokale.
Landet er samtidigt et af de mest sikre lande i Asien og der er gode muligheder for specielt shopping, natteliv og kulinariske eventyr og på trods af at landet egentligt består af en stor storby, er der også mulighed for gode strande, men hvis man vil se mere natur og strande, kan det anbefales at tage en smut om Malaysia, som ligger lige nordfor og kan besøges med bus eller bil.

Marina Bay - rejser til Singapore

I Singapore kan man se Marina Bay.

Når man rejser til Singapore er der mange meget forskellige bydele at se, med hver deres charme og det kan anbefales at besøge Chinatown og Little India, som i sin tid var henholdsvis den del af byen der blev sat af til Kinesiske, samt Indiske tilflyttere. I dag er der måske nok nogen opdeling visse steder, men man er fri til at færdes og bo hvor man vil (hvis man har råd til det), uanset hudfarve og kultur.
Af andre seværdige bydele kan det anbefales at tage en tur forbi Marina Bay, som er en oase i byen, med en stor udendørs have der er tilgængelig for alle. Vil man shoppe, er det Orchard Road man skal til og her kan man finde alt hvad man måtte have lyst til af shopping i store nedkølede shopping malls – enhver piges drøm. Hvis man er mere til elektronik, er der ingen vej uden om Singapore, som er kendt for gode priser. Det kan anbefales at tage forbi enten Lucky Plaza, som ligeledes ligger på Orchard Road eller alternativt og sandsynligvis bedre, Funan DigitaLife Mall eller Sim Lim Square.
Singapore er ikke for alle, men hvis man vil til en mere udviklet del af Asien og hvis man er til lidt god shopping og en masse oplevelser, bør man helt afgjort prøve en af de mange rejser til Singapore.