Igennem de sidste årtier har Thailand været et favorit rejsemål for Danske turister, fordi Thailand med tiden har lært at bejle til kunder, der har høje krav når det kommer til sikkerhed, komfortabilitet, kvalitet og pris. Det er nemt at rejse til Thailand med direkte fly fra Kastrup lufthavn og stort set alle Danske rejsebureauer tilbyder rundrejser med Dansk rejseleder og har mange års erfaring med charterrejser til Thailand.
Der er mange grunde til at rejse til Thailand og for de fleste er det som regel sol, strand og varme der hovedsageligt tiltrækker, samt de lave priser og de mange smil.  Der er dog i den seneste tid flere og flere som rejser til Thailand af helt andre årsage, såsom at få lavet en skønheds operation eller bare en operation, som de i Danmark ville skulle vente i længere tid på eller alternativt betale alt for meget for.  Det er også blevet populært at få et tandlæge check eller bare et almindeligt sundheds check, idet Thailand tilbyder disse til meget favorable priser og har et privat sundhedsvæsen der kan konkurrere med de bedste i verden, specielt indenfor visse sektorer. Der er endda lavet charterrejser med hospitals check, dog ikke fra Danmark endnu.
Det er rigtigt at der til tider har været grund til at være bekymret, med politisk ustabilitet, voldsomme oversvømmelser og en stærk Thai baht, men hvis man tjekker lidt inden man tager af sted, er det som regel nemt at undgå disse uden større problemer.

Charterrejser.com - Rejser til Thailand

På den positive side, gør den Thailandske regering alt hvad den kan, for at politisk ustabilitet, samt utilregneligt vejr, ikke skal mindske antallet af turister, selvom det naturligvis ikke helt kan undgås at en vis usikkerhed forekommer.
Med en Dansk rejseleder fra et velkendt Dansk rejsebureau mindsker man usikkerheden og har gennem selskabet mulighed for at få hjælp, hvis uheldet skulle være ude.
Derfor er og forbliver Thailand et absolut favorit rejsemål for turister fra hele verden, specielt hvis man rejser på en charter tur, men også i det hele taget.
Thailand ligger centralt i Sydøstasien med Suvanabhumi lufthavn, som en af de absolut travleste i verden (den 14 mest travle lufthavn i 2012). Derfor er der gode muligheder for rundrejser til nabolande, hvilket gør at Thailand som oftest er udgangspunktet for en rundrejse i Sydøstasien.
Når man rejser til Thailand er det vigtigt at forstå at man ikke kan nå det hele på en gang. Thailand er et stort land, med forskellige attraktioner i nord og syd, øst og vest.