Thailand var det første land i Asien, som Danskere rejste til i større mængder på charter rejse og Danmark og Thailand har en lang historie med diplomatisk samarbejde, som går over 150 år tilbage.
Der er efterhånden ikke mange, som ikke har været på en tur til Thailand eller i det mindste kender en, som har været på en rejse dertil og vi kender da alle sammen helt sikkert landet og kan placere det – Thailand er måske ikke så fremmed og eksotisk som det engang var.
I dag er der utallige valgmuligheder når det kommer til at tage paa charterrejser til Thailand til rimelige penge, selvom det også er muligt at tage på en dyr luksus charterferie, hvis man har råd til det.
Af populære charter rejsemål i Thailand, er der masser af strandbyer, fra Rayong og Pattaya i sydøst, til øerne nede sydpå, såsom Koh Phi Phi (kendt fra filmen the Beach), Koh Tao, Koh Samui og backpackerne’s favorit, Koh Paenang. Derudover er der Phuket og Krabi, Koh Lanta og Koh Samet og en masse andre byer og øer; for mange til at nævne nu. pointen er at der kommer flere og flere muligheder til og at Thailand i forvejen har noget for enhver smag og er langt mere gearet til charter rejser end andre lande i Asien.
Man bliver næsten altid mødt af smil og Thai’er er utroligt høflige og hjælpsomme, specielt mod ældre rejsende, så det er ikke svært at forstå hvorfor så mange Danskere kommer igen.

Charterrejser til Thailand

En smuk solopgang i Phuket – charterrejser til Thailand.

Hvis man ikke er til strande eller bare vil prøve noget andet, har Thailand masser af muligheder for at se natur og tage på trekking ture, eksempelvis fra Chiang Mai eller Chantaburi. Førstenævnte har også en charmerende by, med god live musik og interessante markeder, mens sidstnævnte har regnskov, vandfald, samt floder og søer. Vil man modsat hellere se en rigtig storby, er der Bangkok, som på trods af at den er forurenet, samt stor og forvirrende, alligevel har vundet utallige priser når det kommer til turisme. Fra den nye lufthavn og den forbedrede infrastruktur i denne kolossale hovedstad og til de mange muligheder turister har for at opleve kulturelle seværdigheder, samt at shoppe sig sanseløse og trætte og hvis det ikke er nok, har Bangkok et berygtet og noget vildt natteliv, med flere natklubber og barer end man kan finde i hele Skandinavien.

En charter rejse til Thailand kan kun anbefales og tror man ikke på hvad jeg her skriver, er der masser af dokumentation på dette – spørg venner og bekendte eller tag chancen og tag en charterrejse til Thailand, som er det nemmeste og ofte det billigste og bedste, når det kommer til charter rejser fra Danmark.