Indien er et af verdens mest folkerige lande, med gode muligheder for både rundrejser og charterrejser, selvom det til tider kan være svært at finde charterrejser til andre destinationer end Goa. Tager man en rundrejse får man set mere af landet og dette vil i de fleste tilfælde også inkludere Goa.
Tager vi et hurtigt kig på Indien, bliver det hurtigt nemt at forstå, hvorfor de fleste rund og charterrejser går til eller inkluderer Goa, for landet er simpelthen for stort og kulturrigt til en hurtig rundrejse og vil man for eksempel se hver af de 28 stater, har man noget af en udfordring foran sig, samt en rejse af længere varighed end hvad man som charter turist ellers ville have oplevet. Derfor skal der nok en del charter rejser til, før man rigtigt har set landet, men der er jo heller ikke noget i vejen for at rejse til det samme land flere år i træk, hvis det er et land man har nydt og haft sjove oplevelser i.
Der er ingen grund til at blive nervøs over landets størrelse og eksotiske ry, for på en charterrejse er der gode og erfarne rejseledere til Indien, der nemt kan tage vare på alt hvad man skulle have behov for, om det er transport og udflugter eller hjælp ved ulykker og lignende.
Derudover taler mange Indere rigtigt godt engelsk og er utroligt hjælpsomme overfor fremmede, hvilket er en stor fordel når man rejser i landet som udlænding.

Strand i Goa - charterrejser til Indien

Ung kvinde med to hellige kør i Goa, Indien.

Indien har et væld af turistattraktioner, fordelt over hele landet. Der er utallige smukke sand strande og hvor man i Goa finder de mere befærdede og berømte strande, er der også mulighed for at se mindre udforskede strande, samt strande med gode snorkling og dykker muligheder.
Selvom Indien er verdens andet mest befolkede land, er der store naturområder og seværdigheder, såsom smukke søer, naturreservater med eksotiske dyr og de føromtalte strande. Landet byder også på et væld af muligheder til de mere aktive charter turister, såsom bjergbestigning, skiture, paraglidning, river rafting og lignende.
Det er interessant at flere af verdens større religioner, blev startet i Indien (Hinduisme, Buddhisme, Jainanism og Sikhisme), hvorfor der er mange der tager til landet for at studere en af disse, eller alternativt hvorledes man mediterer eller dyrker yoga, for bare at nævne nogle få muligheder.
I de seneste år har Indien oplevet at flere og flere rejsende kommer til landet for at benytte de billige behandlingsmuligheder indenfor lægevidenskaben og hvad enten man mangler en tandlæge eller skønheds operation, er det som regel langt billigere end hvad man eksempelvis ville betale i Europa.
Indien er også kendt for at have utroligt mange af UNESCO’s kulturarvs områder, fordelt i de mange stater og således er der noget indenfor både kultur, religion, natur og historie.
Alt i alt er der noget for enhver smag, når det kommer til charterrejser til Indien, så der er ingen grund til at vente – tag springet og prøv en charter rejse til Indien.