Grækenland har altid været et populært rejsemål når det kommer til Charterrejser og med god grund, for her kan man i den grad opleve smukke sandstrande, overdådig mad og gammel kultur. At Grækenland for tiden har noget af en økonomisk krise, gør det kun billigere at rejse dertil og hjælper dem med at skabe flere jobs, så her er der en mulighed for at gøre en god gerning, samtidigt med at man kommer ud på en god charterrejse
Vi kender vel alle sammen lidt til Græsk historie og mytologi og det er ikke for ingenting at de er kendte for deres gode mad og selskab og lægger vi det sammen med besøg til gamle ruiner og templer og de tusindvis af middelhavs øer med smukke hvide sandstrande, er det nemt at se hvorfor så mange har valgt at tage på charterrejser til Grækenland. Faktisk var Grækenland et af de første lande ved middelhavet man kunne tage på charterrejser til og landet har bevaret den charme der i sin tid fik folk til at rejse dertil
Athen er i dag ikke kun kendt for sin lange og rige historie, men også en stærk forurening, der til tider kan være lidt for tung, men byen er alligevel et besøg værd, om ikke andet, så for at besøge museer eller nogle af de historiske steder i byen, som er velbevarede og smukke, til trods for at være tusinder af år gamle.

Temple of Hephaistos, Acropolis, Athens, Greece

Hephaistos Tempelet kan man se i Acropolis i Grækenlands hovedstad Athens.

Det er nemt og billigt, med en rimeligt kort flyrejse og det er muligt at komme afsted i en uge, med fly og hotel for under 4000DKK, hvilket må siges at være en fantastisk pris. Der er et væld af hoteller og destinationer at vælge imellem når man køber charterrejser til Grækenland, da landet i lang tid har været en kendt charterrejse destination og årligt besøges af utallige rejsende fra hele verden. Rejser man til grækenland er det vigtigt at man tjekker sine rejseforsikringer. Det Blå Kort gælder i Grækenland, men dækker ikke tabt baggage og lignende.
Uanset om man rejser rundt alene eller med en af de mange gode rejse guides, bør man ikke lade de kulturelle oplevelser gå en forbi, da man på charterrejser i Grækenland virkeligt kan opleve kultur. Oplev et autentisk amfiteater, se Acropolis templet i Athen eller templer til Poseidon, Hera eller en af de andre Græske guder, tag en afslappet gåtur igennem en af de mange gamle og charmerende landsbyer og oplev Grækenland fra den anden side. Der er som man nok kan høre, masser at se og opleve, hvis man tager på charterrejser til Grækenland.